Home » Medewerkers » Diana van den Dool

Diana van den Dool

Medewerker Projectbureau d.vandendool@marant.nl 0481 439 379

Als je Diana aan de telefoon krijgt is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Als medewerker van het projectbureau ondersteunt zij namelijk de trajecten van Marant Interim en Werving en Selectie. Het liefst zorgt ze er voor dat alles op rolletjes verloopt: de facturatie, de communicatie, de documentenstroom en de administratie daar van. Als het aan haar ligt gebeurt dat op zo’n manier dat alles ogenschijnlijk vanzelf gaat. Dat is haar idee van kwaliteit.

Wat citroensap is in een gerecht is Diana in onze organisatie. Als je citroensap toevoegt aan een gerecht proef je het niet heel nadrukkelijk, maar als je het weglaat merk je een behoorlijk verschil. Citroensap versterkt de individuele smaken van alle andere ingrediënten en het zorgt er voor dat het hele gerecht langer goed blijft. Dat is wat Diana brengt in onze organisatie: ze zorgt voor samenhang, versterkt anderen en zorgt ervoor dat onze dienstverlening ook duurzaam is.

Veel werk verzetten, dat is een belangrijke kwaliteit van Diana. Zorgvuldig, met oog voor detail en het liefst lekker snel. En natuurlijk wil ze daarover overleggen en afstemmen, en dan graag lekker praktisch, want er is altijd veel werk te doen.

Als je Diana uitlegt wat voor jou belangrijk is, begrijpt ze dat eigenlijk altijd. Ze kan veel dingen van verschillende kanten bekijken. Begrip hebben voor de ander en daar rekening mee houden is voor haar dus ook heel belangrijk. Ze heeft er een hekel aan wanneer dat niet gebeurt. Op die manier vormt ze gemakkelijk de brug tussen opdrachtgever, kandidaat of interim-er en onze eigen organisatie.