Home » Medewerkers » Dirkje van Anken

Dirkje van Anken

Orthopedagoog, relatiemanager en unitmanager d.vananken@marant.nl 06 460 178 19

Dirkje van Anken is unitmanager, relatiemanager en orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze houdt zich bezig met het verwerven en onderhouden van contacten met scholen, ouders en gemeenten over de dienstverlening van de Behandelpraktijk. Daarnaast is ze als unitmanager leidinggevende van een deel van het team van orthopedagogen en (GZ-)psychologen. Dirkje zorgt ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen. Door haar opleiding tot orthopedagoog heeft ze kennis van de praktijk, wat haar werk inhoudelijk ondersteunt.

Naast haar zakelijke insteek heeft Dirkje oog en gevoel voor de klant en voor haar medewerkers. Ze maakt zich hard voor goede zorg voor kinderen en voor optimale persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Dirkje streeft er voortdurend naar dat anderen worden ontlast en gefaciliteerd in hun werk. Daarvoor kijkt ze naar waar processen nog beter kunnen en dan komt haar analytisch vermogen goed van pas.

Dirkje gaat graag in gesprek met gemeenten, ouders en onderwijsbetrokkenen over de beste zorg voor kinderen. Hierbij betrekt ze de laatste wetenschappelijke inzichten en houdt ze rekening met de verschillende belangen die daarbij kunnen spelen.

In beweging blijven, actie, vooruitgang, oplossingen: dat is wat Dirkje belangrijk vindt. En dan met een gezonde dosis humor en door dicht bij zichzelf te blijven. Wat heb jij nodig om verder te komen? Dirkje denkt graag met je mee!