Home » Medewerkers » Dominique de Jonge

Dominique de Jonge

HR medewerker hrdesk@marant.nl 0481 439 305

Dominique is HR-medewerker bij Marant en ondersteunt samen met HR-adviseur Wendy Bos de medewerkers van Marant bij HR-zaken.

Als HR-medewerker heeft Dominique veel ervaring. Ze is thuis in veel aspecten die met HR te maken hebben en kan medewerkers goed helpen met hun vragen. Dat doet ze dan ook graag! Dominique vindt de hectiek van een HR-afdeling leuk en bedenkt graag praktische oplossingen. Ze is een echte doener en houdt van aanpakken. Ze ziet altijd uitdagingen en gaat hier graag mee aan de gang om de werkbaarheid te verbeteren.

Dominique kan goed organiseren. Ze houdt ervan om de dingen overzichtelijk te houden, zodat ze zaken makkelijk kan terugvinden. Daarbij houdt Dominique van open communicatie; ze hoort het graag als je tevreden bent, maar ook als je niet tevreden bent. Daar ziet ze altijd verbetering voor zichzelf in!

Met haar positieve instelling, gevoel voor humor en openheid kan Dominique het zakelijke en menselijke goed combineren. Medewerkers kloppen altijd graag bij haar aan!