Home » Medewerkers » Dorry Sleutels

Dorry Sleutels

Consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen d.sleutels@marant.nl 06 330 578 84

Dorry Sleutels is consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen bij Marant Behandelpraktijk. Zij adviseert  en ondersteunt scholen bij het bieden van passend onderwijs voor ernstig zieke, chronisch zieke of revaliderende leerlingen. Ook deze leerlingen hebben recht op onderwijs dat past bij de mogelijkheden die ze ondanks de ziekte nog steeds hebben, en op het contact met hun leeftijdgenoten dat zo vanzelfsprekend was toen ze nog niet ziek waren.

Voor scholen kan het soms een hele puzzel zijn om deze leerlingen te bieden wat ze nodig hebben. Dorry kan ze hierbij adviseren en praktisch ondersteunen. Samen met de school, ouders en leerling maakt Dorry de professionele afweging wat er in de betreffende situatie nodig is. Regelmatig raadpleegt Dorry hiervoor ook de behandelaars. Dorry doet dit doortastend en sensitief en kan zo de leerlingen en leerkrachten professioneel en persoonlijk begeleiden.

In 2017 rondt Dorry de opleiding Rouw- en Verliesbegeleiding Kind & Jeugd af. Voor allerlei vragen die te maken hebben met verlies en rouw kun je bij haar terecht.

In haar vrije tijd is Dorry graag buiten: ze wordt vrolijk van hardlopen, bergwandelen, tuinieren en schilderen.

Artikelen van Dorry Sleutels