Home » Medewerkers » Fennie van Geelen

Fennie van Geelen

Orthopedagoog f.vangeelen@marant.nl 06 575 741 68

Fennie van Geelen is dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze ondersteunt kinderen met lees- en spellingsproblemen.

Kenmerkend voor Fennie is haar open houding. Ze is nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen leren. Fennie is een goede luisteraar en straalt rust uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Zo ontstaat er een veilige en open sfeer waarin goed gewerkt kan worden.

Fennie is behulpzaam en gedreven. Voordat ze haar master Pedagogische Wetenschappen haalde, werkte ze een periode als leerkracht. Zodoende weet Fennie dat ieder kind uniek is en dat ieder kind een andere behandeling nodig heeft. Aansluiten bij de belevingswereld van het kind is volgens Fennie één van de belangrijkste aandachtspunten tijdens een behandeling.

Voor Fennie is het belangrijk dat kinderen de lees- en spellingsmotivatie blijven behouden. Plezier staat voorop! Daarnaast vindt Fennie het belangrijk dat er samen met het kind en ouders wordt geleerd. Door samen te werken ontstaat er openheid en vertrouwen, en hierdoor zal de leeropbrengst toenemen.