Home » Medewerkers » Floor Wijers

Floor Wijers

Orthopedagoog f.wijers@marant.nl 06 577 151 93

Floor Wijers is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze voert zowel onderzoeken als behandelingen uit bij kinderen met lees- en spellingachterstanden.

Kenmerkend voor Floor is haar open en vriendelijke houding. Dit uit zich zowel in het contact met de kinderen als de ouders en leerkrachten. Haar streven is om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Op die manier creëert zij een omgeving waarin mensen zich veilig en vertrouwd voelen. In een vertrouwde omgeving kan het kind zich optimaal ontwikkelen en kan het beste in het kind naar boven gehaald worden. Daarnaast vindt Floor het van belang dat er voor het kind ook ruimte is voor gezelligheid of een grapje tussendoor. Door haar enthousiasme en positieve instelling weet ze kinderen te motiveren om aan de slag te gaan.

Floor neemt in het contact met kinderen een rustige en geduldige houding aan. Op deze manier kan zij zo goed mogelijk inschatten hoe kinderen of ouders zich voelen. Dankzij haar empathisch vermogen in zij in staat om vanuit het kind te denken. Daarnaast houdt zij continu haar doel voor ogen, waardoor zij de ontwikkeling van het kind goed in beeld heeft. Haar drijfveer is om met het kind, ouders en school een samenwerking te creëren, waarin het kind centraal staat.

Floor heeft als einddoel om het kind weer vertrouwen in zichzelf te geven en weer plezier te laten beleven in het lezen!