Home » Medewerkers » Frank Evers

Frank Evers

Externe adviseur innovatie frank@perfectstorm.nl 06 159 444 17

Frank Evers is als externe adviseur innovatie verbonden aan Marant Interstudie. Hij heeft ruime ervaring als ontwerper en ontwikkelaar van innovatie in het onderwijs, onder andere bij ThiemeMeulenhoff en Kennisnet. Frank was ook een van de drijvende krachten achter de vernieuwing van Marant Interstudie, waar hij tot 2017 als Manager Innovatie aan verbonden was.

Frank combineert kennis van onderwijs, (leer)technologie, mediawijsheid en een stevige ervaring met veranderkundige dynamiek. In scholen werkt hij met zowel leiding- als onderwijsgevenden aan het implementeren van nieuwe vormen van onderwijs. Met een motto ‘van hoe dan, naar doe dan’ is hij in staat om teams in korte tijd nieuwe vormen van onderwijs te laten ontwerpen en uit te proberen. Hij kent tal van inspirerende voorbeelden, werkvormen, aanpakken om het leren in de school naar een modernere maatstaf vorm te geven.

Als Design Thinking-expert was Frank mentor bij de Google Teacher Academy, en zo een van de eerste Google Certified Innovators. Sindsdien past hij innovatieprincipes als Design Thinking ook veel toe op scholen waar teams de wil hebben om zelf weer ontwerpers van onderwijs te worden, en daar de leerlingen bij durven betrekken.

Frank Evers is mede-oprichter van design thinking platform PerfectStorm.