Home » Medewerkers » Janneke van Druenen

Janneke van Druenen

Orthopedagoog en junior adviseur j.vandruenen@marant.nl 06 204 955 97

Janneke van Druenen is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk en junior onderwijsadviseur Jonge Kind bij Marant Interstudie. Enerzijds houdt ze zich bezig met kinderen met (ernstige) lees- en spellingproblemen door ondersteuning te bieden aan kinderen, ouders en scholen. Anderzijds begeleidt ze professionals die werken met jonge kinderen, zowel in trainingen en cursussen als op de werkvloer.

Betrokkenheid is een van de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. In haar werk gaat Janneke daarom te allen tijde op zoek naar intrinsieke motivatie van anderen. Samen met kinderen, ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers zoekt ze naar manieren waarop eenieder zich persoonlijk kan en wil (blijven) ontwikkelen, onder andere door van en met elkaar te leren.

Als Janneke ergens voor gaat, doet ze dit met veel passie. Ze probeert met haar eigen enthousiasme anderen te inspireren en in beweging te krijgen. Humor en plezier staan bij Janneke hoog in het vaandel. Daarnaast vindt ze het belangrijk om niet alleen maar stil te blijven staan bij hetgeen al bekend is, maar zich ook te verdiepen in en zelf na te denken over vernieuwende ideeën binnen het onderwijs en de zorg.