Home » Medewerkers » Jorindha Arts

Jorindha Arts

Medewerker Servicedesk Behandelpraktijk j.arts@marant.nl

Jorindha Arts is medewerker op de Servicedesk van de Behandelpraktijk. Ze ondersteunt haar collega’s en zorgt ervoor dat informatie goed gedocumenteerd wordt en bewaard blijft. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het inscannen van documenten en het opschonen van het archief.

Jorindha heeft een achtergrond als administratief medewerker en procesoperator. Ze is altijd erg geïnteresseerd geweest in het welzijn van mensen. Naast haar reguliere werkzaamheden rondde ze een studie sociale psychologie en een cursus over mindfulness/cognitieve therapie af. Daarnaast behaalde ze haar diploma als life coach. Jorindha heeft een grote affiniteit met het onderwijs en is ervan overtuigd dat we samen het beste uit kinderen en volwassenen kunnen halen.

Naast betrokken is Jorindha ook betrouwbaar, nauwkeurig en discreet. Ze vindt het prettig dat haar werkzaamheden afwisselend zijn; dat houdt haar scherp. Ze haalt veel voldoening uit het helpen van collega’s en klanten. Dankzij collega’s als Jorindha kunnen we jaarlijks bijna duizend kinderen behandelen!