Home » Medewerkers » Judith Bosch

Judith Bosch

Communicatieadviseur j.bosch@marant.nl 06 579 207 11

Judith Bosch is communicatieadviseur bij Marant. Ze schrijft en redigeert teksten, blogs en informatieve uitingen als flyers en folders. Daarnaast denkt ze ook op strategisch niveau na over de interne en externe communicatie. Judith zoekt graag naar originele invalshoeken om een verhaal aan op te hangen. Zo creëert ze een podium voor haar collega’s, hun interessante werkzaamheden en vaak prachtige, inspirerende projecten.

Als neerlandica en lettervreter is Judith heel secuur als het op taal aankomt. Het Groene boekje is haar beste vriend en van een eigen spelfout – niemand is perfect – is ze zeker een uur chagrijnig. Gelukkig is dat nooit van lange duur, want Judith is een opgewekt en vrolijk persoon. Ze helpt haar collega’s graag en is altijd in voor een last-minute-klusje. De woorden ‘kan niet’ kent ze niet; ‘we gaan het proberen’ wel.

Judiths Twentse roots zie je terug in haar werkwijze. Ze werkt praktisch en is nuchter. Onder het mom ‘gewoon blijven ademhalen’ komt ze zonder kleerscheuren drukke periodes door. Judith is ook altijd in voor iets nieuws en leert graag. Wat dat betreft zit ze bij Marant helemaal op haar plek!

Artikelen van Judith Bosch