Home » Medewerkers » Judith Ellenbroek

Judith Ellenbroek

Orthopedagoog en unitmanager j.ellenbroek@marant.nl 06 330 578 83

Judith Ellenbroek is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze doet zowel onderzoek bij als behandeling van kinderen met ernstige lees- en spellingsproblemen.

Judith is enthousiast en zit vol energie. In de dyslexiebehandeling weet ze met haar enthousiasme kinderen te motiveren. Door kinderen veel succeservaringen te laten opdoen, krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen. Ook is Judith open en eerlijk. Door goed te luisteren, signaleert ze de zorgen van ouders en kan daar met de juiste adviezen op in spelen. De mooie uitdaging die Judith ziet zowel tijdens diagnostiek als behandeling is het optimaal begeleiden van school, ouders en natuurlijk de leerling zelf tijdens het dyslexietraject.

‘Flexibel’ en ‘optimistisch’ zijn nog twee eigenschappen die Judith typeren. Ze ziet niet snel iets als een obstakel. Met humor, enthousiasme en eerlijkheid streeft ze ernaar om het gezamenlijke doel te bereiken: het kind zoveel mogelijk handvatten bieden om in welke situatie dan ook met dyslexie om te gaan.