Home » Medewerkers » Julièt Reijnders

Julièt Reijnders

Orthopedagoog, unitmanager en consulent OZL j.reijnders@marant.nl 06 493 290 25

Julièt Reijnders is unitmanager, orthopedagoog en consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen bij Marant Behandelpraktijk. Zij zorgt voor een optimale ontwikkeling van professionals binnen Marant en binnen haar team. Daarnaast ondersteunt ze kinderen (met leer- en gedragsproblemen) door op zoek te gaan naar de onderwijsbehoeften en samen met ouders en onderwijsprofessionals te zorgen voor een optimaal leerklimaat. Julièt houdt zich tot slot bezig met de verdere ontwikkeling en het succes van de behandelpraktijk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Julièt is leergierig en een echte doorzetter. Als zij een doel voor ogen heeft, gaat zij ervoor. Haar oplossingsgerichte houding zorgt ervoor dat zij mogelijkheden en kansen ziet. Met haar enthousiasme creëert zij een draagvlak voor haar ideeën. Doordat Julièt altijd met een kritische blik kijkt, zorgt zij ervoor dat haar werk staat voor kwaliteit.

Het is voor Julièt belangrijk dat de kwaliteiten van iedereen worden benut. Door haar open houding en het snelle contact dat ze legt, durft iedereen zichzelf te zijn bij haar. Ze haalt hierdoor het beste in ieder individu naar boven. Door een goede samenwerking met zorg en respect voor elkaar, zorgt Julièt voor een omgeving waarin leren mogelijk wordt gemaakt.

Voor Julièt is het belangrijk dat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen. Het enthousiasmeren tot ontwikkeling van anderen, ervaart ze als een positieve uitdaging. Elk mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. Deze talenten ontdekken en daarop voortborduren past bij haar. Deze spreuk laat zien hoe zij naar mensen kijkt en hoe zij met ze omgaat:

“Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn. Je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.”

Artikelen van Julièt Reijnders