Home » Medewerkers » Karlien Akdemir-Sweeren

Karlien Akdemir-Sweeren

Medewerker servicedesk behandelpraktijk behandelpraktijk@marant.nl 0481 439 327

Karlien Akdemir-Sweeren is medewerker op de servicedesk van de Behandelpraktijk. Ze is een eerste aanspreekpunt voor ouders en scholen die advies willen of vragen hebben over onderzoek en/of behandeling. Bij Karlien kun je terecht voor informatie over aanmelden, dossiers, beschikkingen en onze behandelsoftware Letterlicht.

Naast vragen beantwoorden houdt Karlien zich ook bezig met de administratie voor de Behandelpraktijk. Zo verwerkt ze aanmeldingen voor particuliere onderzoeken en behandelingen en verstuurt ze opdrachtbevestigingen. Daarnaast behandelt ze de aanvragen van scholen voor onderzoek bij leerlingen, bijvoorbeeld op het gebied van dyslexie, dyscalculie, leer- of gedragsproblemen. Karlien zorgt er ook voor dat er voldoende behandelmaterialen zijn zodat ieder kind altijd passend geholpen kan worden.

Karlien is betrouwbaar, flexibel en meegaand. Ze gaat altijd op zoek naar een passende oplossing, of dat nu voor een collega, een school of een ouder is. Daarnaast is ze met haar gedrevenheid, kritische blik en technische kennis een onmisbare collega. Ze denkt vooruit en stelt zichzelf constant de vraag of processen duidelijker en efficiënter kunnen. Dankzij Karlien en haar collega’s kunnen we jaarlijks bijna duizend kinderen behandelen!