Home » Medewerkers » Kim van der Heijden

Kim van der Heijden

Orthopedagoog en junior adviseur k.vanderheijden@marant.nl 06 131 635 72

Kim van der Heijden is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk en junior onderwijsadviseur Jonge Kind bij Marant Interstudie. Ze helpt kinderen met lees- en spellingsproblemen en onderhoudt het contact met school en ouders. Hiernaast ondersteunt ze professionals die met jonge kinderen werken aan de hand van praktijkgerichte trainingen en coaching.

Met haar open houding maakt Kim makkelijk contact. Ze is geïnteresseerd in wat iemand bezighoudt en wil in haar werk zoveel mogelijk aansluiten op de behoeften van kinderen en professionals. Daarnaast heeft Kim een rustige, duidelijke manier van communiceren.

Ze is ervan overtuigd dat iedereen nieuwe dingen wil leren als het op een passende manier aangeboden wordt. In haar behandelingen vindt Kim het belangrijk om kinderen succeservaringen op te laten doen. In haar training en coaching zoekt ze met professionals naar de juiste ontwikkelingskansen, voor henzelf én voor de kinderen waar zij mee werken. Kim is van mening dat leren het beste gaat als je er samen mee bezig bent!