Home » Medewerkers » Leanne Gielen

Leanne Gielen

Senior adviseur l.gielen@marant.nl 06 330 370 81

Leanne Gielen is senior adviseur bij Marant Interstudie. Ze helpt docenten en onderwijsmanagers verder op weg in hun loopbaan en weet raad met ontwikkelings- en carrièrevragen.

Voor Leanne draait alles om ‘een op een’. Aan de hand van persoonlijke gesprekken en beproefde tests weet ze de motivatie en persoonlijke passie van haar klanten te benoemen en komen diepere motivaties en beweegredenen bij de gesprekspartners aan de oppervlakte. Met haar jarenlange ervaring als arbeid- en organisatiepsycholoog weet ze de verkregen antwoorden te vertalen naar gerichte acties voor zowel de docent als de organisatie.

Leanne staat voor een gedegen advies. Niets maakt haar blijer dan klanten die aan de hand van haar bespiegelingen en zelfreflecties fris tegen hun loopbaan kunnen aankijken, nieuwe wegen en mogelijkheden zien en overtuigd zijn van de stappen die ze moeten nemen. Leanne gaat niet voor het korte termijn-succes. Haar adviezen helpen op korte, middellange en lange termijn.

De benadering van Leanne is open. Klanten krijgen alle ruimte voor hun verhaal. Leanne denkt met ze mee en luistert oprecht naar hun inbreng. Maar ze is ook kritisch. Je wordt over jezelf aan het denken gezet. Wat de uitkomsten van de gesprekken ook zijn, haar adviezen zijn altijd gericht op de praktijk. Want niets vindt Leanne vervelender dan raad waar je niks concreets mee kunt doen.