Home » Medewerkers » Levia Pattinasarany

Levia Pattinasarany

Orthopedagoog L.Pattinasarany@marant.nl 06 820 699 47

Levia Pattinasarany is van woensdag tot en met vrijdag orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Op maandag en dinsdag werkt ze als remedial teacher en zorgcoördinator op een basisschool.

Ze hecht veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving voor het kind om te mogen leren. Dit doet ze door een open en rustige houding uit te stralen. Daarnaast weet ze met haar enthousiasme kinderen snel op hun gemak te stellen. Geen enkel kind is voor Levia hetzelfde, vandaar het belang voor een goede aansluiting bij het kind.

In haar behandelingen kiest ze vaak voor een combinatie van hard werken én plezier maken. Door haar werkervaring als lerares weet ze hoe belangrijk het is om goed samen te werken met kind, ouders en school. Ze vindt het leuk om op creatieve wijze samen met het kind leerdoelen op te stellen. Met een combinatie van succeservaringen en haar positieve benadering zal het zelfvertrouwen van het kind groeien gedurende de behandeling.

In haar vrije tijd is Levia graag in de natuur of creatief bezig. Deze creatieve geest zet ze ook graag aan het werk tijdens behandelingen!