Home » Medewerkers » Lisa Elders

Lisa Elders

Orthopedagoog l.elders@marant.nl 06 317 949 36

Lisa Elders is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze voert zowel onderzoeken als behandelingen uit bij kinderen met lees- en/of spellingachterstanden.

Kenmerkend voor Lisa is haar positieve mentaliteit. Ze staat optimistisch in het leven en ziet graag kansen in plaats van moeilijkheden. Ze is volhardend en geeft niet snel op voordat haar doel is bereikt. Als kinderen minder snel vooruitgaan als ze willen, maakt ze de vergelijking met haar eigen hobby: gitaar spelen. In het begin is het oefenen niet altijd leuk: het gaat misschien nog niet zo snel en goed als je wilt. Maar door positief te denken en het oefenen voort te zetten kun je toch je doel bereiken!

Lisa is ervaren in het opbouwen van een fijne relatie met het kind. Ze speelt in de behandeling goed in op de persoonlijke eigenschappen en behoeften van het kind. Hierdoor voelt het kind zich snel op zijn of haar gemak en kunnen beiden prettig samenwerken. Daarnaast weet ze door een positieve en enthousiaste benadering het kind vaak goed te motiveren.

Lisa is een teamplayer. Zo werkt ze erg hard en pakt ze uitdagingen graag aan. Daarnaast vindt ze collegialiteit erg belangrijk. Iets voor een ander over hebben en plichtsgetrouw werken typeren haar. Deze waarden kenmerken ook haar contact met ouders en opvoeders. Een goede samenwerking is essentieel voor het bereiken van vooruitgang. Deze spreuk sluit daarbij aan: ‘Alles zelf doen is optellen, maar samenwerken is vermenigvuldigen.’