Home » Medewerkers » Lisa Schoenmakers

Lisa Schoenmakers

Orthopedagoog l.schoenmakers@marant.nl 06 237 614 75

Lisa Schoenmakers is dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze houdt zich bezig met het behandelen van kinderen met lees- en spellingsproblemen.

Lisa is enthousiast, betrokken en gedreven en dit straalt ze ook uit naar kinderen en collega’s. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich bij haar op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn, omdat kinderen zo het beste uit zichzelf kunnen halen. Verder heeft Lisa ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en weet ze hoe belangrijk een goede afstemming met de school is. Dit streeft ze altijd na.

Wat Lisa wil bereiken in haar behandelingen is dat kinderen meer plezier en zelfvertrouwen krijgen in het lezen en spellen. Dit doet ze door kinderen te motiveren en door bijvoorbeeld samen met kinderen leuke, passende teksten te zoeken. Ze probeert samen met de kinderen kleine stapjes vooruit te maken, waarbij ieder kind werkt op zijn of haar eigen niveau.

Volgens Lisa is het belangrijk om het beste uit ieder kind te halen. Ze doet dan ook haar best om voor ieder kind een passende werkwijze te vinden om zo samen vooruitgang te boeken!