Home » Medewerkers » Loes Knaapen

Loes Knaapen

Orthopedagoog l.knaapen@marant.nl 06 829 511 25

Loes Knaapen is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Zij behandelt kinderen met dyslexie. Daarnaast onderzoekt zij kinderen met lees- en/of spellingproblemen, om erachter te komen of deze kinderen dyslexie hebben en in aanmerking komen voor een vergoed behandeltraject. Daarnaast schrijft Loes graag blogs over haar vakgebied, om ouders, school en collega’s te informeren en te inspireren.

De enthousiaste manier waarop Loes met kinderen omgaat, zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen. Vanwege deze laagdrempelige en toegankelijke houding is Loes goed benaderbaar voor vragen, ook vanuit ouders en school.

Doordat Loes een goede relatie met zowel kind, ouders als school belangrijk vindt, zorgt zij voor een nauwsluitend netwerk. Als gevolg van deze korte lijntjes kan het kind optimaal leren. Het nakomen van afspraken en een flexibele houding is iets waar je bij Loes vanuit kunt gaan.

Loes loopt dagelijks met een lach de (behandel)ruimte binnen. Het geeft haar veel voldoening wanneer haar adviezen en tips dankbaar in ontvangst worden genomen. Loes’ drive is om kinderen gemotiveerd te krijgen door hen (kleine) successen te laten ervaren en hen het gevoel te geven dat oefenen ‘werkt’. Loes doet haar werk met veel plezier en ziet dit plezier ook als een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Dan komt de rest vanzelf!

Artikelen van Loes Knaapen