Home » Medewerkers » Malou Avenhuis

Malou Avenhuis

Orthopedagoog en logopedist m.avenhuis@marant.nl 06 485 026 85

Malou Avenhuis werkt als dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze behandelt kinderen met ernstig enkelvoudige dyslexie. Daarnaast is Malou logopedist met haar eigen praktijk in Eindhoven. Na haar opleiding tot logopedist heeft zij een Master Special Educational Needs gevolgd om ook kinderen met dyslexie de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Met enthousiasme en creativiteit wil Malou elk kind met dyslexie leren lezen. Hierbij houdt zij rekening met de persoonlijke interesses en eigenschappen van ieder kind. Voor Malou is het belangrijk om voor ieder kind een veilige leeromgeving te creëren waarin een kind zich competent voelt en zelfvertrouwen kan ontwikkelen om te groeien.

Malou is een toegewijd dyslexiebehandelaar, logopedist, partner en moeder. Zij wil met haar humor, warmte en creativiteit voor elke situatie een oplossing vinden. Ze biedt graag een luisterend oor aan iedereen om haar heen. Voor Malou is er niets mooiers dan een leven lang leren, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.