Home » Medewerkers » Manon van den Berg

Manon van den Berg

Orthopedagoog en relatiemanager m.vandenberg@marant.nl 06 330 578 88

Manon van den Berg is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling van dyslexie. Daarnaast ondersteunt zij kinderen met leerproblemen door ouders en scholen handelingsgerichte adviezen te geven wanneer kinderen, om wat voor reden dan ook, vastlopen op school. Als relatiemanager onderhoudt en verwerft zij de relatie met scholen, ouders en gemeenten.

Manon is betrokken, behulpzaam en flexibel: wanneer je met een vraag of probleem bij haar komt, zet ze alles aan de kant om je zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Daarnaast is ze accuraat en punctueel: Manon komt haar afspraken na en heeft haar agenda altijd op orde. Ze houdt niet van half werk; als ze ergens voor gaat, gaat ze er volledig voor.

Manon is actiegericht en zoekt graag naar oplossingen in plaats van te lang stil te staan bij hetgeen waar je tegenaan loopt. Een goede taakverdeling is daarbij van belang. Daarnaast heeft Manon veel humor. Dit vergemakkelijkt de communicatie en kan de scherpe kantjes eraf halen.