Home » Medewerkers » Marjolein Schuurman

Marjolein Schuurman

Orthopedagoog m.schuurman@marant.nl 06 - 317 949 36

Marjolein Schuurman is orthopedagoog bij Marant. Zij ondersteunt kinderen met lees- en/of spellingsproblemen door wekelijks individuele behandelingen op school te geven.

Marjolein vindt het belangrijk om kinderen een veilige leeromgeving te bieden waarin ze zich op hun gemak voelen. De rustige en open houding van Marjolein in combinatie met oprechte interesse en een gezonde dosis humor, zorgt ervoor dat kinderen het prettig vinden om met haar te werken. Marjolein geniet van kleine stapjes die samen met het kind worden bereikt. Het opdoen van succeservaringen is belangrijk om het zelfvertrouwen van het kind te laten groeien. Door zo goed mogelijk aan te sluiten bij de interesses en belevingswereld van het kind, hoopt Marjolein het plezier in lezen bij kinderen te vergroten, zodat het naast leerzaam ook weer leuk is om te lezen!

Marjolein sluit goed aan bij de behoeften van het kind. Heeft een kind het nodig om eerst even zijn verhaal kwijt te kunnen, dan biedt zij een luisterend oor om vervolgens aan de behandeling te beginnen. Ze werkt nauwkeurig, is behulpzaam en geeft niet snel op. Kinderen te zien groeien in hun zelfvertrouwen door de succeservaringen die ze behalen is de drijfveer van Marjolein en zorgt ervoor dat ze elke behandeling weer met veel plezier tegemoet gaat.