Home » Medewerkers » Marjon Wismans

Marjon Wismans

Medewerker servicedesk behandelpraktijk behandelpraktijk@marant.nl 0481 439 327

Marjon Wismans is medewerker op de servicedesk van de Behandelpraktijk. Ze is een eerste aanspreekpunt voor ouders en scholen die advies willen of vragen hebben over onderzoek en/of behandeling. Bij Marjon kun je terecht voor informatie over aanmelden, dossiers en beschikkingen.

Naast vragen beantwoorden houdt Marjon zich ook bezig met de administratie voor de Behandelpraktijk. Zo verwerkt ze aanmeldingen voor particuliere onderzoeken en behandelingen en verstuurt ze opdrachtbevestigingen. Daarnaast behandelt ze de aanvragen van scholen voor onderzoek bij leerlingen, bijvoorbeeld op het gebied van dyslexie, dyscalculie, leer- of gedragsproblemen.

Marjon is een loyale en gewaardeerde medewerker die graag mensen helpt: of dat nu ouders, leerkrachten of haar collega’s zijn. Ze kan zich goed verplaatsen in een situatie, luistert écht en zoekt naar een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Voor haar collega’s is Marjon een onmisbare spil. Ze zorgt dat materialen voor onderzoeken op voorraad zijn, verwerkt de administratie en zorgt dat de facturatie op orde is. Dankzij Marjon en haar collega’s op de servicedesk blijven de radertjes draaien!