Home » Medewerkers » Mirjam de Wit-Gelauf

Mirjam de Wit-Gelauf

Orthopedagoog m.dewit@marant.nl 06 575 741 68

Mirjam is orthopedagoog bij de Behandelpraktijk van Marant. Zij ondersteunt en begeleidt kinderen, ouders en scholen op het gebied van lees- en spellingsproblemen. Ook biedt zij hulp binnen de Basis-GGZ waarbij er gewerkt wordt aan de persoonlijke ontwikkeling en het gedrag van een kind.

Mirjam is een harde werker die voor iedereen klaar staat. Zij zal proberen om situaties van verschillende kanten te bekijken, zodat een passende oplossing kan worden gevonden. Door haar open, betrokken en rustige houding voelen kinderen, hun ouders en collega’s zich gehoord. Op deze manier kan zij samenwerken om kinderen de best haalbare basis te geven voor de rest van hun leven.

Het is voor Mirjam belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en (gaan) geloven in hun eigen kunnen. Het zelfvertrouwen van kinderen vergroten is dan ook een belangrijk uitgangspunt tijdens de behandelingen van Mirjam. Hierdoor zal er tijdens de behandelingen niet alleen geoefend worden, maar is er ook ruimte van een lach en een fijn gesprek.