Home » Medewerkers » Nicole Boenders

Nicole Boenders

Orthopedagoog en relatiemanager n.boenders@marant.nl 06 116 289 18

Nicole Boenders is orthopedagoog en relatiemanager bij Marant Behandelpraktijk. Zij zoekt samen met kinderen, ouders en scholen naar verklaringen en oplossingen voor problemen waar kinderen op school tegenaan lopen. Daarnaast werkt Nicole intensief samen met gemeentes om de zorg voor kinderen in het basisonderwijs zo optimaal mogelijk te borgen.

Nicole is een goede luisteraar en heeft veel geduld. Door echt te luisteren, observeren en het gesprek aan te gaan, kan zij kinderen als geen ander op hun gemak stellen. Hierdoor ontstaat een fijne verstandhouding waardoor samen gewerkt kan worden aan optimale resultaten.

Dankzij haar uitstekend invoelend vermogen voelt Nicole haarfijn aan welke benadering bij welke persoon passend is. Van daaruit ontstaat een samenwerking waar eenieder zich prettig bij voelt. Nicole is kritisch en objectief en denkt altijd aan het belang van het kind. “Is het kind hiermee geholpen?” is een vraag die Nicole zichzelf voortdurend stelt.

Nicole staat voor gelijke kansen en positiviteit. Zij vindt dat eenieder het verdient om met een lach in het leven te staan. Naastenliefde, respect voor de ander en het waarderen van de onderlinge verschillen tussen mensen, zijn volgens Nicole onmisbaar om dat te bereiken.