Home » Medewerkers » Noor van der Windt

Noor van der Windt

Orthopedagoog n.vanderwindt@marant.nl 06 301 284 38

Noor van der Windt is orthopedagoog en dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze ondersteunt kinderen met dyslexie tijdens de behandelingen die gericht zijn op lezen en spellen.

Voor Noor is het belangrijk om kinderen zich op hun gemak te laten voelen en daarmee een veilige sfeer te creëren. Door haar rustige en vriendelijke houding lukt dat snel. Daarnaast is ze enthousiast en betrokken. Het maakt niet uit op welke manier, maar Noor vindt de manier om een kind te motiveren.

Met veel geduld en toewijding oefent Noor samen met een kind. Ook steekt ze veel energie in de relatie die ze met een kind opbouwt. Hierdoor kan ze de inhoud van de behandeling goed laten aansluiten op de interesses van het kind en ook ondersteuning bieden die bij het kind past. Door oog te hebben voor alle successen, ook de kleine, laat Noor kinderen inzien dat ze vooruitgaan.

Ieder kind is uniek en vraagt om een andere manier van ondersteunen. Door samen te werken met ouders en de leerkracht, wil Noor het kind laten zien dat er een netwerk om hem of haar heen is van mensen die er zijn om te helpen. Door haar betrokkenheid stopt Noor niet voordat een kind weer vertrouwen in zichzelf heeft en positieve ervaringen met lezen en spellen heeft opgedaan.