Home » Medewerkers » Odette Jacobs

Odette Jacobs

Orthopedagoog en relatiemanager o.jacobs@marant.nl 06 317 909 67

Odette Jacobs is relatiemanager, diagnost en behandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze doet onderzoek naar leer- en gedragsproblemen bij kinderen en verzorgt behandelingen. Ook geeft Odette informatiebijeenkomsten over compenserende hulpmiddelen voor kinderen met dyslexie. Verder onderhoudt ze als relatiemanager contacten met scholen, ouders en gemeenten.

Odette is gedreven, enthousiast en communicatief sterk. Ze vindt het belangrijk om de juiste zorg te leveren. Door intensief met elkaar in gesprek te gaan wordt dat doel bereikt. Door enthousiast te zijn en positieve energie uit te stralen weet ze kinderen te motiveren en te stimuleren tijdens behandeltrajecten. Zo probeert ze het beste uit een kind te halen!

De betrokkenheid en het empatische vermogen van Odette is groot. Ze vindt het belangrijk om goed naar de hulpvraag te luisteren en vervolgens gerichte handelingsadviezen mee te geven, zodat de betrokkenen daar mee verder kunnen. Als relatiemanager is Odette constant bezig met het verbeteren van de zorg. Hoe kan het efficiënter, meer op maat en hoe bereiken we nog beter ons doel?