Home » Medewerkers » Olga Heuvels

Olga Heuvels

Orthopedagoog, diagnost en OZL-consulent o.heuvels@marant.nl 06 330 372 65

Olga Heuvels is diagnost en dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Zij brengt de onderwijs- en begeleidingsbehoeften van kinderen met leer- en gedragsproblemen in kaart en biedt ondersteuning aan kinderen, ouders en leerkrachten. Daarnaast is Olga consulent OZL (Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen).

Olga is een betrokken en bevlogen persoon met passie voor haar vak. Ze is open en eerlijk in contact en hecht veel waarde aan de vertrouwensband met het kind, de ouders en de leerkrachten. Van daaruit ontstaat er een veilig werkklimaat met vertrouwen in elkaar.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor Olga. Ze staat bekend als een betrouwbare medewerker, is een goede luisteraar en voelt daardoor feilloos aan waar de behoefte van de ander ligt. Ze is zeer goed in staat om op objectieve wijze problemen te analyseren en te vertalen naar concrete handelings- en begeleidingsadviezen.

Olga staat voor positiviteit en weet hierdoor anderen te motiveren. Ze benadrukt wat goed gaat en biedt hiermee voldoende veiligheid en vertrouwen zodat een kind zich optimaal kan ontwikkelen en weer in zichzelf gaat geloven. Voor Olga is het welbevinden van een kind is het allerbelangrijkste.