Home » Medewerkers » Renske Dijkstra

Renske Dijkstra

Adviseur r.dijkstra@marant.nl

Renske is adviseur en trainer bij Marant Interstudie. Ze traint docententeams in pedagogische, didactische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast werkt ze als teamcoach en procesbegeleider bij innovatieprojecten.

Haar expertisegebieden zijn loopbaanoriëntatie en begeleiding, 21ste-eeuwse vaardigheden, vernieuwend onderwijs, klassenmanagement, coaching en gespreksvoering.

Door een scherp oog en een luisterend oor met een open, positieve en enthousiaste houding te combineren, ziet Renske snel wat er speelt. Ze weet in groepen en bij individuen ruimte te creëren voor inzichten, ontwikkeling en nieuwe ideeën.

Renske is analytisch, observeert goed en schakelt makkelijk tussen de verschillende lagen in een organisatie. Ze werkt op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Ze houdt van complexe vraagstukken en weet op een creatieve manier haar weg te vinden om resultaten te bereiken. Ze is iemand die verbindt, initiatief neemt en mensen kan motiveren en enthousiasmeren.

Ook is Renske integer en mensgericht. Door te waarderen wat er al is versterkt zij het vertrouwen bij individuen en teams in hun eigen en elkaars competentie om te ontwikkelen. Dit geeft ruimte voor vernieuwing en groei.