Home » Medewerkers » Romy Buurman

Romy Buurman

Orthopedagoog r.buurman@marant.nl 06 301 054 45

Romy Buurman is orthopedagoog en dyslexiebehandelaar bij Marant Behandelpraktijk. Ze behandelt kinderen met lees- en spellingproblemen op hun eigen school.

Kenmerkend voor Romy is haar rustige, open en vriendelijke houding en actieve manier van luisteren. Met haar enthousiasme, geduld en doorzettingsvermogen zet ze zich voor ieder kind optimaal in.

Door haar ervaring als leerkracht in het basisonderwijs bouwt Romy gemakkelijk een band op met kinderen. Kinderen voelen zich hierdoor snel op hun gemak en durven zichzelf te zijn. De positieve werksfeer die Romy creëert motiveert kinderen om aan de slag te gaan. Tijdens het behandelproces heeft Romy oog voor het kind en probeert ze het proces zo goed mogelijk af te stemmen op de interesses en talenten van het kind.

Romy vindt het belangrijk dat er wordt stilgestaan bij de successen die het kind behaalt, waardoor het zelfvertrouwen van het kind groeit. Naast hard werken, wordt er tijdens de behandeling ook af en toe tijd vrij gemaakt voor humor en plezier. Plezier zorgt voor de motivatie, zodat haar doel, een optimale ontwikkeling voor ieder kind, werkelijkheid kan worden.