Home » Medewerkers » Rowdy Braun

Rowdy Braun

Senior adviseur r.braun@marant.nl 06 341 988 11

Rowdy Braun is senior adviseur bij Marant Assessment. Hij helpt schoolorganisaties inzicht te krijgen in de kwaliteiten van medewerkers en teams en de verdere ontwikkeling daarvan. Daarnaast bekijkt hij hoe deze kwaliteiten benut kunnen worden in het bereiken van de organisatiedoelen.

In zijn dagelijkse werkzaamheden voert Rowdy assessments uit op het gebied van selectie, ontwikkeling en loopbaan. Hij gaat op verschillende manieren met kandidaten de diepte in, zodat persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, mogelijke ontwikkeling en leerpunten zichtbaar worden gemaakt.

Daarnaast houdt Rowdy zich bezig met functiewaarderingen en -beschrijvingen. Als gecertificeerd fuwa-expert adviseert hij hoe een compleet functiebouwwerk ingericht kan worden. Ook het beschrijven en waarderen van losse functies of het uitvoeren van second opinions valt onder zijn expertise.

Rowdy kan ook worden ingezet bij HRM-vraagstukken, waarbij hij een bijdrage levert aan het scherp krijgen van de strategie en koers van een organisatie. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over talentontwikkeling en professionaliseringsbeleid. Ook kan Rowdy tijdelijk (als interimmer) de functie van het hoofd-HRM overnemen.

Rowdy heeft een ondernemende geest en is een echte verbinder. Wanneer mensen elkaar beter kennen en begrijpen, kunnen er mooie duurzame samenwerkingen ontstaan. Daarnaast is hij een analytische en creatieve denker. Hij wijkt graag van de gebaande paden af om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. In zijn vrije tijd is Rowdy sportief en schrikt hij niet terug voor een beetje actie.