Home » Medewerkers » Sally Basten

Sally Basten

Orthopedagoog s.basten@marant.nl 06 108 368 10

Sally Basten is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Ze helpt en ondersteunt kinderen met leer- en gedragsproblemen. Ze verzorgt voornamelijk dyslexiebehandelingen en gaat hiervoor wekelijks naar de scholen toe. Hiervoor stemt ze met het kind, ouders en school af om zorg op maat te kunnen bieden.

Sally stelt zich open, is benaderbaar en probeert het beste uit het kind te halen. Ze werkt oplossingsgericht en straalt enthousiasme uit in haar werk. Dit enthousiasme brengt zij graag over op de leerling. Het benadrukken van talenten vindt zij van groot belang om bijvoorbeeld het zelfvertrouwen van het kind met betrekking tot de lees- en spellingsvaardigheden te vergroten. Door te benadrukken wat goed gaat, biedt zij vertrouwen zodat een kind zich optimaal kan ontwikkelen en weer in zichzelf gaat geloven.

Door op de interesses van het kind in te spelen zorgt Sally vanaf de start voor een goede aansluiting. Kinderen voelen zich snel bij haar op hun gemak waardoor een warme band ontstaat.

Sally vindt het belangrijk dat anderen en zijzelf zich blijven ontwikkelen. Zij is leergierig en heeft als persoon integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hoewel zij resultaatgericht is, kan ze ook positiviteit en voldoening halen uit kleine stappen voorwaarts.