Home » Medewerkers » Sanne van den Brink

Sanne van den Brink

Adviseur s.vandenbrink@marant.nl 06 303 311 79

Sanne van den Brink is adviseur bij Marant Assessment. Ze ondersteunt onderwijsinstellingen bij vraagstukken rondom de selectie en ontwikkeling van hun personeel. Vanuit haar achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heeft ze gedegen kennis van leiderschap en organisatieveranderingen.

In de assessementpraktijk gaat Sanne samen met haar gesprekspartner op zoek naar diens drijfveren en ze zet zich met veel enthousiasme in om hem/haar te begeleiden in het verkrijgen van dit zelfinzicht. Humor is voor haar een belangrijke factor. Ze schuwt echter kritische vragen niet en ze probeert altijd stof tot nadenken mee te geven aan haar gesprekspartner.

Met haar onderzoekende en analytische blik kan Sanne snel tot de kern komen van uiteenlopende vraagstukken. Ze legt gemakkelijk contact en dankzij haar rustige en empathische houding weet ze een sfeer te scheppen waarin men zich veilig en gehoord voelt. Haar doel is altijd om advies op maat te leveren waar je in de praktijk mee aan de slag kunt.

Sanne werkt vanuit betrokkenheid en oprechte interesse. Ze hanteert een positieve benadering, waarin de ontwikkeling van de kandidaat altijd centraal staat. Sanne vindt het belangrijk te focussen op iemands kwaliteiten en talenten, en samen te onderzoeken hoe deze optimaal ingezet kunnen worden.