Home » Medewerkers » Susanne ten Ham

Susanne ten Ham

Medewerker Eduservice s.tenham@marant.nl 0481-43 93 05

Susanne ten Ham is medewerker EduService bij Marant. Ze is het aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot het aanvragen van leskisten en abonnementen. In overleg met de klant plant ze ritten voor het brengen en ophalen van de leskisten. Daarnaast beheert ze het assortiment en verzorgt ze de administratieve afhandeling.

Als er iemand vrolijk het Marant-pand betreedt, dan is het Susanne wel. Dagelijks staat ze voor klanten en collega’s klaar. Die komen met uitlopende vragen bij haar, maar vervelen doet het Susanne nooit. Susanne is empatisch en biedt graag een luisterend oor. Ze staat graag dicht bij de klant, zodat ze weet wat er gaande is en daar (indien nodig) snel op in kan spelen. Dat vindt ze ook zo leuk aan haar baan: het menselijke contact gecombineerd met de administratieve kant.

Susanne gaat niet voor de standaardoplossing, maar denkt graag buiten de kaders. Als er mogelijkheden zijn die wellicht beter bij een klant passen, zal ze niet nalaten om die te verkennen. Susanne is flexibel en teamgericht. Haar werkdag is geslaagd als ze klanten en collega’s heeft kunnen helpen en alle vragen heeft kunnen beantwoorden.