Home » Medewerkers » Wendy Jaspers

Wendy Jaspers

HR adviseur w.jaspers@marant.nl 0481 439 300

Wendy Jaspers is HR-adviseur bij Marant. Ze ondersteunt en adviseert de organisatie bij vraagstukken op het gebied van HR en kwaliteitsmanagement. Ze zet zich in voor een werkomgeving waarin iedereen prettig en in een goede gezondheid kan werken, leren en samenwerken. Ook houdt ze zich bezig met het aantrekken van nieuw talent voor Marant. Collega’s kunnen bij Wendy terecht met vragen over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden.

Wendy vindt het belangrijk dat talenten van medewerkers optimaal benut worden. Wanneer medewerkers zich kunnen ontwikkelen en de dingen mogen doen waar ze energie van krijgen, heb je de grootste kans op werkplezier en succes. Daarnaast hecht ze waarde aan een goede verbinding tussen strategie en organisatie-inrichting. Ze denkt graag mee over de doelen van Marant en hoe deze bereikt kunnen worden. Ook houdt Wendy zich bezig met het logisch inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen, waarbij kwaliteit en efficiëntie een grote rol spelen. Zo kunnen we de dienstverlening optimaliseren en onze klanten zo goed mogelijk helpen.

Complexe vraagstukken gaat Wendy niet uit de weg. Daarbij komen haar analytisch vermogen en resultaatgerichte aanpak goed van pas. Ze heeft oog voor de verschillende kanten en benut graag de input van anderen om samen tot een goede oplossing te komen. Wendy streeft altijd naar het hoogst haalbare en dit zorgt ervoor dat ze een waardevol onderdeel uitmaakt van Marant.

‘In samenwerking met anderen ambities waarmaken, daar ligt mijn hart!’