Home » Medewerkers » Willemijn Derksen

Willemijn Derksen

Orthopedagoog w.derksen@marant.nl 06 237 614 75

Willemijn Derksen is dyslexiebehandelaar bij Marant. Ze houdt zich bezig met de ondersteuning van kinderen met lees- en spellingsproblematiek door middel van individuele behandelingen.

Kenmerkend voor Willemijn is haar betrokkenheid en inlevingsvermogen. Doordat ze makkelijk aansluit bij de leefwereld van kinderen, voelen kinderen zich snel op hun gemak bij haar. Dit zorgt voor een positieve sfeer en fijne samenwerking.

Omdat ieder kind uniek is, vindt Willemijn het belangrijk om naast de inhoud van een behandeling ook oog te hebben voor de behoeftes van een kind. Ze kijkt naar hoe het met een kind gaat en zal de behandeling daar altijd op afstemmen. Binnen de dyslexiebehandelingen vindt Willemijn het ook belangrijk dat kinderen weer zelfvertrouwen krijgen. Ze streeft ernaar dat kinderen weten over welke vaardigheden en kwaliteiten ze beschikken. Een goede samenwerking met ouders en school is hierbij van belang. Samen kan ervoor gezorgd worden dat een kind het meest uit de behandeling haalt.