Home » Een nieuwe vorm voor de Marant Onderbouwdag

Een nieuwe vorm voor de Marant Onderbouwdag

Datum: 30 januari 2018

Bij Marant zijn we altijd nieuwsgierig naar alles wat nieuw is op gebied van leren en ontwikkelen. Die kennis delen we graag met mensen die in het onderwijs werken. Om die reden organiseren we jaarlijks inspiratiesessies, workshops en masterclasses.

Een van onze bekendste activiteiten was de Marant Onderbouwdag, eerder bekend als Regionale Onderbouwdag. Jaarlijks organiseerden we een inspirerende dag voor leerkrachten uit de onderbouw, ib’ers en schoolleiders, altijd rondom een ander thema.

Omdat we onszelf willen blijven vernieuwen én onderscheidend willen zijn hebben we ervoor gekozen om een nieuw pad in te slaan. De Marant Onderbouwdag zoals jullie die kennen zal niet langer worden georganiseerd. In plaats daarvan richten we ons op andere activiteiten voor onderwijsprofessionals. We nemen even de tijd om dit goed op te zetten. Zodra hier meer over bekend is, zullen we jullie daarover informeren.

We weten dat veel van jullie de datum van de eerstvolgende Marant Onderbouwdag (21 maart 2018) al in de agenda hebben gezet. We vinden het vervelend dat we jullie moeten teleurstellen en bieden ook onze excuses aan voor dit late bericht. Hopelijk mogen we jullie binnenkort begroeten en inspireren op een van onze andere belevingen!

Wil je hiervan op de hoogte blijven en leuke, inspirerende artikelen over het onderwijs lezen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We verrassen je graag!

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Janny Oskam

26 november 2019

Graag blijf ik op de hoogte van de activiteiten die georganiseerd worden voor de onderbouw, groep 1 en 2. Wilt u mij hierover informeren? Vr groet: Janny Oskam