Nieuwe website van Marant is live

De nieuwe website van Marant is live! Daar zijn we best een beetje trots op. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen. Zoals je ziet is het design van de site volledig veranderd. We hebben onze verschillende soorten dienstverlening goed geïntegreerd in herkenbare kleuren. De nieuwe website is overzichtelijk, goed leesbaar en volledig ingericht op jou als bezoeker.

Het nieuwe Marant.nl laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om jou zo optimaal mogelijk te bedienen.

Home » Nieuwe website van Marant is live

Makkelijk navigeren

Een grote verandering is het volledig vernieuwde menu. Je kunt nu veel sneller navigeren zodat je sneller vindt waar je naar op zoek bent. Klik maar eens in het menu op bijvoorbeeld Behandelpraktijk > Dyslexie. Wanneer je dan op “Alles over Dyslexie” klikt, kom je op de overzichtspagina uit met alle informatie over dyslexie.

Ga naar Home

Opleidingen in één overzicht

Bij Marant Interstudie weten we als geen ander dat het prettig is om passend professionaliseringsaanbod te vinden. Aanbod waar je registerpunten voor krijgt en waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Bekijk al onze opleidingen

Lees je rijk!

Ook op deze vernieuwde website vind je allerlei interessante artikelen. Wekelijks delen we boeiende blogs en inspirerende verhalen over verschillende onderwerpen. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Artikelen lezen?

Wist je dat...

… Marant maar liefst acht vestigingen heeft in Midden- en Oost-Nederland? Naast ons hoofdkantoor in Elst vind je ons bijvoorbeeld ook in Utrecht, Oss en Apeldoorn. Zo zijn we altijd dichtbij! Woon je wat verder weg? Ook dan kun je bij ons terecht voor trainingen, advies, assessments, interim-klussen en educatieve materialen.

Bekijk onze locaties

En nu verder!

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over allerlei onderwerpen, nieuwe methoden, aantrekkelijk professionaliseringsaanbod en vooral ook interessante  blogartikelen van onze adviseurs en orthopedagogen.

Wij nodigen je van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat je ervan vindt en of je informatie toegevoegd wilt hebben. Mail in dat geval naar e-mail.

Vragen of opmerkingen?

“Het belangrijkste doel van het redesign was een website ontwerpen die je zelf zou willen lezen.”