Werken bij onze fusieorganisatie

Vanaf 18 januari 2022 heten Marant en OnderwijsAdvies 1801 jeugd & onderwijsadvies. Of je nu een kind, ouder, leraar, ib’er, teamleider, schoolleider of bestuurder bent: bij ons ben je aan het goede adres voor al jouw vragen die met onderwijs en jeugdhulp te maken hebben.

We zoeken collega’s die zin hebben om bij het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs aan de slag te gaan. Bekijk de vacatures hieronder!

 

Home » Werken bij onze fusieorganisatie

Vacature: Orthopedagoog/psycholoog

Wil jij het beste naar boven halen in iedere leerling? Kom dan als diagnosticus/behandelaar of leerlingonderzoeker bij ons werken.

Lees meer

Vacature: Businesscontroller

Vind jij het leuk om trends en ontwikkelingen in de markt naar onze business te vertalen? En ben je een kei in het opstellen van operationele en bedrijfseconomische rapportages? Kom dan bij ons werken als businesscontroller!

Lees verder

Vacature: Assessmentpsycholoog

Ben jij arbeids- of organisatiepsycholoog met een hart voor het onderwijs? Word dan onderdeel van ons groeiende team HRD!

Lees verder

Vacature: Planner

Voor het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs zijn wij op zoek naar een planner (20-28 uur per week).

Lees verder

Vacature: startende HRD-adviseur

Weet jij wat er bij werken in een school komt kijken? Word dan onderdeel van ons groeiende HRD-team (mens en organisatie).

Lees verder