Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Over OnderwijsAdvies en Marant

Bij adviesorganisaties OnderwijsAdvies en Marant kunnen kinderen, ouders, leraren, ib’ers, teamleiders, schoolleiders en bestuurders terecht met alle vragen die met onderwijs en jeugdhulp te maken hebben. Wij zetten alles op alles om alle kinderen en jongeren optimaal te laten leren en ontwikkelen. Dat betekent dat we kinderen en jongeren ondersteunen met leer- en gedragsproblemen, maar ook onderwijsprofessionals die iedere dag het leren en ontwikkelen van leerlingen mogelijk maken adviseren. We zijn altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in onderwijsland en delen deze kennis graag. Voor welke uitdagingen de leraar, teamleider, schoolleider of bestuurder ook staat: we maken ingewikkelde problemen inzichtelijk en komen met passende oplossingen.

OnderwijsAdvies en Marant zijn onlangs bestuurlijk gefuseerd en gaan per 18 januari 2022 verder als één organisatie. Daardoor zijn we in staat om een breed pakket aan ondersteuning te leveren voor het onderwijs: van jeugdzorg tot adviestrajecten, van voorschoolse educatie tot en met het mbo. Bij de fusieorganisatie werken 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Kom jij bij ons werken als accountmanager?

Onze nieuwe collega

Je bent die pionier, die doorzetter, die ervaring in het onderwijs heeft, die op de relatie en de inhoud zit en verbinding zoekt met (potentiële) klanten om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Je vindt het leuk om commerciële kansen te creëren en te verzilveren. Je bent in staat om zelf zaken in gang te zetten, je neemt initiatief wanneer je kansen ziet en je zet door om tot resultaten te komen.

Je bent een inhoudelijke, kritische en positieve gesprekspartner voor directies en besturen en bent goed geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in het onderwijs. Je bent kennisexpert, verkoopt vanuit de inhoud en bent gericht op proces en strategie. Jouw focus ligt op duurzame groei van (nieuwe) klanten en het behalen van de begroting en nieuwe omzet. Dat doe je zelfstandig, maar je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een salesteam, je werkt nauw samen met de adviseurs en de klant. Binnen de organisatie word je ondersteund door een professioneel team bestaande uit de commerciële binnendienst en marketing. Je fungeert als een spil rondom alle activiteiten die bij een klant plaatsvinden, van offerte tot het bewaken van het proces en de evaluatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast, optimistisch, weet je te presenteren en kunt overtuigen;
  • Je hebt kennis van onderwijs en bent commercieel onderlegd;
  • Je werkt zelfstandig en bent een netwerker;
  • Je stuurt op de verkoopdoelstellingen en vind het een sport deze te overtreffen;
  • Je kunt op directie- en bestuursniveau het strategische gesprek voeren, je weet de vraag achter de vraag te achterhalen, de vertaling te maken vanuit de schoolsituatie op basis van bijvoorbeeld cijfers, vragen en/ of onderzoek;
  • Je hebt HBO/WO-werk- en denkniveau.

Locatie

We zoeken collega’s in heel Nederland, met een voorkeur voor de regio Arnhem/Nijmegen.

Wij bieden:

De functie is conform de CAO Onderwijsadviesbureaus ingedeeld in salarisschaal 12 (bruto maximaal € 5.455,- bij een 36-urige werkweek).

Wij bieden je een baan voor 32 tot 36 uur en gaan met jou in overleg wat het beste past.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over deze functie(s) kun je contact opnemen met Ronald van Rooden, directeur-bestuurder, via 06-82 795 991 of r.vanrooden@marant.nl.

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Op deze vacature kun je helaas niet meer solliciteren.

Deel deze pagina