Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Passie voor het onderwijs met lef, ondernemend en met commitment op resultaat

Kom je uit de regio Utrecht – Gooi & Vechtstreek of het Groene Hart en heb je een mooi netwerk in het Primair Onderwijs? Dan is Accountmanager bij 1801 iets voor jou!  

Jij bent die pionier, die doorzetter, die ervaring in het onderwijs heeft, die op de relatie en de inhoud zit en verbinding zoekt met (potentiele) klanten om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Je wilt bijdragen aan beter onderwijs en onderwijsontwikkeling op scholen waarbij je tegelijkertijd het leuk vindt om commerciële kansen te creëren en te verzilveren. Je bent in staat om zelf zaken in gang te zetten, je neemt initiatief wanneer je kansen ziet en je zet door om tot resultaten te komen. We investeren natuurlijk in jou met opleidingen en trainingen op jouw vakgebied en geven je de kans om nieuwe ideeën uit te proberen en initiatieven te ontplooien!

Je bent als Accountmanager een inhoudelijke, kritische en positieve gesprekspartner voor directies en besturen en bent goed geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in het onderwijs. Je bent kennisexpert, verkoopt vanuit de inhoud en bent gericht op proces en strategie. Jouw focus ligt op duurzame groei van onze (nieuwe) klanten waarbij je hen helpt met het behalen van de doelstellingen van de school. Dit alles doe je ook om de omzetdoelstellingen van 1801 te realiseren. Dat doe je zelfstandig maar je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een daadkrachtig landelijk Salesteam en werkt nauw samen met adviseurs van de afdeling Advies en de afdeling Jeugd in de regio. Binnen de organisatie word je ook ondersteund door een professioneel team bestaande uit de commerciële binnendienst en marketing. Je fungeert hierbinnen als een spil rondom alle activiteiten die bij een klant plaatsvinden, van offerte tot het bewaken van het proces en de evaluatie.

Over 1801

1801 is het grootste onderwijsadviesbureau in Nederland. Wij werken voor de voor- en vroegschoolse educatie (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot en met de bestuurder.

Bij 1801 werken ruim 300 professionals, verdeeld over onze vestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties verspreid door Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling van de klant en van zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Wat vraagt 1801 van jou?

Op directie- en bestuursniveau voer je het strategische gesprek en weet je de vraag achter de vraag te achterhalen en de vertaling te maken vanuit de schoolsituatie te maken op basis van bijvoorbeeld cijfers, vragen en/ of onderzoek. Tot slot beschik je over een HBO/WO werk- en/of denkniveau.

Wat hebben we je te bieden?

Een zelfstandige en uitdagende functie bij het grootste en meest opvallende onderwijsadviesbureau van Nederland. We bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Onderwijsadviesbureaus en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris bedraagt afhankelijk van jouw ervaring minimaal € 3.746,- tot maximaal € 5.619,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en denk je een aanwinst te zijn voor 1801? E-mail dan vóór vrijdag 8 juli aanstaande je CV met een motivatie/toelichting naar Marijne Gerson, HR adviseur, emailadres: m.gerson@1801.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald van Rooden, 06 – 827 959 91. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 juli aanstaande in de middaguren.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op deze functie.

Deel deze pagina