Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: startende HRD-adviseur

Vacature: startende HRD-adviseur

Wij zoeken een fijne collega!

Wie zijn wij? | HRD Team (Mens en organisatie)

Ons HRD team bestaat uit Sandra, Sanne, Lida, Rowdy, William, Diana, Diane en Dennis. Wij helpen onze klanten, schoolorganisaties, op het gebied van mens en organisatie en dan met name als het gaat om het uitvoeren van assessment centers, functiewaardering- en beschrijving, interim management en overige HR vraagstukken (bijvoorbeeld het ontwikkelen van strategisch HR beleid). Samen met ons lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en groei van onze dienstverlening, zodat we onze klanten optimaal kunnen blijven bedienen. Plezier in het werk hebben we hoog in het vaandel staan en we vinden het belangrijk dat we elkaar steunen wanneer dat nodig is.

En jij? | Een startende HRD-adviseur met brede interesse

Sta je aan het begin of ben je net bezig met jouw loopbaan en wil je je breed oriënteren? Dan krijg je bij ons de ruimte om verschillende HR vraagstukken op te gaan oppakken en je hierin te verdiepen. Dat doe je onder andere door gesprekken te voeren, interviews te houden en het doen van internet-literatuur onderzoek. Het geeft je energie om met ontwikkeling van mensen bezig te zijn. Je hebt bijvoorbeeld interesse in de thema’s vitaliteit en welzijn en vindt het leuk om hier voor onze klanten plannen en voorstellen voor te maken. Als startende adviseur loop je mee met onze adviseurs en ga je  starten met het houden van functie-interviews, het maken van functiebeschrijvingen (met o.a. Fuwasys) en het waarderen van functies. Afhankelijk van de vraag van de klant en van jouw opleiding, ervaring en interesses krijg je de mogelijkheid om jouw expertise verder uitbreiden. Om in deze functie te kunnen groeien bieden we je de ruimte om binnen andere afdelingen van onze organisatie mee te lopen (bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap- en verandermanagement).

We vragen een HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van Arbeid & Organisatie psychologie en Personeelswetenschappen/HR. Daarbij heb je affiniteit en interesse in het onderwijs en haar werkveld; jij snapt deze wereld. Je hebt lef en je weet je te presenteren. Een fijne collega die van aanpakken weet.

Organisatie | 1801 jeugd & onderwijsadvies

1801 is het grootste adviesbureau voor jeugd en onderwijs in Nederland. We werken in het voor- en vroegschoolse onderwijs (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot de bestuurder.

Bij 1801 werken ruim 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad, Noord-Brabant en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Aanbod | Prachtige uitdaging in een nieuwe fusieorganisatie

Zie jij dit ook als een mooie uitdaging met ruime mogelijkheden om samen te groeien en te investeren in jezelf met opleidingen en trainingen en ruimte om nieuwe ideeën uit te proberen en initiatieven te ontplooien? Dan hebben wij een uitstekend aanbod voor je klaar met mooie arbeidsvoorwaarden in een goede cao, waarin je wordt ingeschaald in schaal 10 van de CAO onderwijsadviesbureaus (maximaal € 4.439,- per maand).

We zoeken een collega voor minimaal 3 dagen per week, meer dagen werken is zeker mogelijk. Jouw werkgebied is bespreekbaar en zal rondom de hoofdvestigingen zijn waarbij je veel vanuit huis werkt en bij de klanten werkzaam bent.

We zoeken collega’s in heel Nederland. Het is fijn als je in bezit bent van rijbewijs B en een eigen auto hebt.

Geïnteresseerd?

Wanneer deze functie je aanspreekt, zien wij jouw reactie graag tegemoet voor 5 september aanstaande. Dat kan door jouw cv en motivatie te mailen naar e-mail  t.a.v. Marijne Gerson, HR adviseur. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met William van den Dries (06 – 20110548).

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op plaatsing.

Deel deze pagina