Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: medewerker projectadministratie

Vacature: medewerker projectadministratie

Voor het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs zijn wij op zoek naar:

Medewerker projectadministratie (24 uur per week)

Over ons

1801 is het grootste adviesbureau voor jeugd en onderwijs in Nederland. We werken in het voor- en vroegschoolse onderwijs (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot de bestuurder.

Bij 1801 werken ruim 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad, Noord-Brabant en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Wat ga je doen?

Samen met jouw team, dat bestaat uit 9 projectmedewerkers die verdeeld zijn over alle hoofdvestigingen, ben je verantwoordelijk voor de beheersing van de projectadministratie en bijbehorende ondersteunende werkzaamheden. Je bent samen met nog een projectmedewerker gekoppeld aan de locatie Hoofddorp.

Je beheert ons CRM systeem door gegevens correct in te voeren zodat de projectverantwoording op de juiste manier in de administratie komt. Dat betekent dat je onder andere verantwoordelijk bent voor de bewaking van het offertetraject van de projecten. De offertes worden aangeleverd door jouw collega’s (het management, de accountmanagers en de adviseurs), waarna jij zorgt voor de verwerking, het versturen en je bewaakt dat ze worden ondertekend zodat de opdrachten tijdig uitgevoerd kunnen worden. Hierover heb je regelmatig overleg met de collega’s maar ook met externen om toelichting te geven en informatie te verstrekken.

Omdat je verantwoordelijk bent voor het projectbeheer draag je zorg voor de juiste voorcalculatie, houd je de controle op de voortgang en informeer je de collega’s over de te maken en gemaakte uren op basis van de offertes. Verder factureer je de projecten, controleer en verwerk je declaraties van externen in de projectadministratie en ben je daarmee ook verantwoordelijk voor de controle van het urenbudget wat gefactureerd wordt namens 1801 en aan 1801.

Tot slot heb je ook een deel van ons cursusbureau onder jouw beheer. Je hebt daarbij contact met de deelnemers over hun aanmelding en vragen en je zorgt voor de planning en organisatie van de cursussen (inclusief het regelen locaties en materiaal, inhuur derden, certificering). Je leest het al: een drukke, leuke, veelzijdige baan!

Wat vragen we van jou?

  • Je bent een kei in het continue prioriteiten bepalen en het overzicht bewaken. Ad hoc werkzaamheden zie je als een uitdaging en je kunt (ver) vooruit denken en tijdig signaleren;
  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden en je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
  • Ervaring met Afas en Office is een pre;
  • Je vindt het leuk om procesgebonden initiatieven te nemen en zelfstandig oplossingen te vinden voor licht afwijkende situaties;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • De volgende persoonskenmerken: klantgericht, proactief, resultaatgericht, accuraat, integer, oplossingsgericht, (organisatie)sensitief en een teamplayer;
  • MBO+ werk- en denk niveau, aangevuld met relevante ervaring;
  • De standplaats is Hoofddorp.

Wat hebben we je te bieden?

Een zelfstandige en uitdagende functie bij een van de grootste en innovatiefste onderwijsadviesbureaus van Nederland. We hebben de intentie om deze functie voor onbepaalde tijd aan te bieden, maar het betreft in eerste instantie een functie voor 1 jaar. We bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Onderwijsadviesbureaus en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris bedraagt afhankelijk van jouw ervaring minimaal € 2.055,- tot maximaal € 2.979,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en denk je een aanwinst te zijn voor 1801? E-mail dan vóór vrijdag 1 juli aanstaande je CV met een motivatie/toelichting naar Marijne Gerson, HR adviseur, via e-mail. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Giersbergen, 06 – 12 52 21 94.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op deze functie.

Deel deze pagina