Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: medewerker servicedesk

Vacature: medewerker servicedesk

Voor het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs zijn wij op zoek naar een

Medewerker servicedesk in combinatie met administratief medewerker

(32-36 uur per week)

1801 is het grootste adviesbureau voor jeugd en onderwijs in Nederland. We werken in het voor- en vroegschoolse onderwijs (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot de bestuurder.

Bij 1801 werken ruim 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad, Noord-Brabant en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Wat ga je doen?

In de functie van medewerker servicedesk ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende processen binnen onze Jeugd-tak. Je ondersteunt administratief de ED (vergoede dyslexiezorg) en Basis GGZ trajecten en zorgt onder andere voor het verwerken van de aanmeldingen binnen je eigen regio. Je belt of mailt de ouders/scholen waarvan je nog informatie nodig hebt.

Je vraagt toewijzingen aan en neemt indien nodig ook contact op met de gemeenten van je eigen regio om navraag te doen over de status van de aanvraag of om inhoudelijke vragen te stellen over reeds ontvangen toewijzingen. Je zorg voor correcte afronding van de behandeltrajecten. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders, scholen en gemeenten.

Op de servicedesk ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s die regelmatig binnen komen lopen voor afstemming en beantwoord je de e-mails en telefoontjes.

In de functie van administratief medewerker, waar werkzaamheden als receptioniste/telefoniste onder vallen, ontvang je bezoekers en sta je klanten telefonisch te woord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het reserveren van vergaderruimten en de post en goederen verzendklaar maken. Je bent een kei in het continue prioriteiten bepalen en het overzicht bewaken. Ad hoc werkzaamheden zie je als een uitdaging en je kunt (ver) vooruit denken en tijdig signaleren.

Deze functie wordt in principe voor 50%/75% als medewerker servicedesk uitgevoerd en voor 25/50% als administratie kracht waarin enige flexibiliteit gevraagd wordt.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden en je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
  • Je hebt het overzicht en kan makkelijk prioriteiten stellen;
  • Ervaring binnen het jeugddomein en de jeugdwet is een pré;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • MBO+ werk- en denk niveau, aangevuld met relevante ervaring;
  • De standplaats is in Elst (Gelderland).

Wat hebben we je te bieden?

Een zelfstandige en uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Onderwijsadviesbureaus en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris bedraagt afhankelijk van jouw ervaring maximaal € 2.759,- (schaal 5) bruto per maand.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en denk je een aanwinst te zijn voor 1801? E-mail dan je CV met een motivatie/ toelichting naar Marijne Gerson, HR adviseur, emailadres: e-mail. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fia van Oosterhout of Meike van Eijgen, 079 – 3295600. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 16 augustus aanstaande. Ben je dan net op vakantie? Neem dan contact op met Fia. Wellicht kan er eerder een gesprek plaatsvinden.

Heb je een voorkeur voor één van de functies in deze combinatiefunctie, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. Geef dit dan duidelijk aan in jouw brief en ook voor hoeveel uur je beschikbaar bent als administratief medewerker of medewerker servicedesk.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op deze functie.

Deel deze pagina