Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: Orthopedagoog/psycholoog

Vacature: Orthopedagoog/psycholoog

Hi orthopedagoog of psycholoog!

Kom jij ons team versterken als diagnosticus/behandelaar of leerlingonderzoeker?

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig binnen de dyslexiezorg, basis-ggz en/of leerlingonderzoek. Je onderzoekt en behandelt kinderen met leer- en/of gedragsproblemen op scholen of op één van onze locaties. Daarnaast stel je behandelplannen en tussentijdse evaluaties op. Ook onderhoud je goede contacten met ouders en scholen. We vinden het belangrijk dat de driehoek ouders-school-zorg stevig staat, zodat het kind van alle kanten de hulp krijgt die het nodig heeft.

Hoe ziet een dag van een behandelaar eruit?

Wat vragen wij van jou?

Als orthopedagoog/psycholoog heb je enige kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dyslexie, leren en ontwikkeling en gedrag. Je beschikt over een universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie met bij voorkeur een specialisatie in leer- en ontwikkelingsproblemen (of ervaring met leer- en ontwikkelingsproblemen).

De functie is behoorlijk zelfstandig. Je reist van de ene naar de andere school om kinderen te onderzoeken of behandelen en de voortgang te bespreken met ouders en school. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt plannen, goed communiceert met alle betrokkenen (kind, ouders, school en de organisatie), klantvriendelijk en stressbestendig bent.

Daarnaast is het belangrijk dat je over een rijbewijs B en een auto beschikt.

Jouw ontwikkeling

Jij vindt jouw ontwikkeling belangrijk. Wij ook! Daarom krijg je als je bij ons begint een geaccrediteerde opleiding tot behandelaar dyslexie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je kennis te verbreden of te verdiepen. Zo organiseren wij vakbijeenkomsten en kun je bij ons je SKJ-registratie behalen.

Ook kun je deelnemen aan geaccrediteerde trainingen van de Dyslexie Academie. Daarnaast zijn er ieder jaar opleidingsplekken voor de OG-opleiding. Je kiest zelf hoe je je wilt ontwikkelen!

Orthopedagoog Yentl over haar baan

“Ik liep stage bij een orthopedagoog op een basisschool en zag daar een behandelaar van 1801 aan het werk. Ik werd meteen gegrepen door de een-op-een-aandacht die zij het kind kon geven en door de inspirerende behandelsoftware Letterlicht. Dat wilde ik ook: heel gericht samen met een kind aan zijn lees- en spellingontwikkeling werken.

Naast het geven van dyslexiebehandelingen doe ik ook screening en diagnostiek. Daarnaast ben ik ook consulent Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen (OZL) en hou ik me bezig met het onderwijsproces van langdurig en chronisch zieke leerlingen. Ook verschijn ik soms op het YouTube-kanaal van 1801. Een veelzijdige baan dus, waar veel ruimte is voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.”

Yentl Kiriwenno
Yentl Kiriwenno

Locatie

We zoeken collega’s in Zuid-Holland (omgeving Zoetermeer, Leiden en Duin- en bollenstreek, Rotterdam en Delft Westland), Noord-Holland (omgeving Hoofddorp), Gelderland (regio Arnhem-Nijmegen), Apeldoorn en Noordoost-Brabant.

Uren en salaris

Wij bieden je een baan voor 20 tot 36 uur en gaan met jou in overleg wat het beste past. De functie is ingedeeld in salarisgroep 9 (€2567 – €3851) van de CAO Onderwijsadviesbureaus.

Waarom zou je bij 1801 solliciteren?

We ontzorgen je waar mogelijk

Als professional wil je je het liefst zo weinig mogelijk bezig houden met randzaken. Niemand zit te wachten op omslachtige administratieve processen. Daarom werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze werkwijze, zodat jij je kunt richten op de inhoud.

We vinden (werk)plezier heel belangrijk

Natuurlijk, je werk is je werk. Maar we vinden het heel belangrijk dat je je werk met plezier doet. Daarom krijg je veel vrijheid en kun je voor een groot deel zelf je dagen en uren indelen. Daarnaast kun je met vragen altijd bij een collega of regiebehandelaar terecht. Je staat er nooit alleen voor! Uiteraard organiseren we ook leuke activiteiten. Een dagje skiën, een kookworkshop, een kerst-karaoke-middag… en jouw ideeën zijn ook erg welkom!

We zijn een innovatieve en ambitieuze organisatie

1801 is het grootste adviesbureau voor jeugd en onderwijs in Nederland. We werken in het voor- en vroegschoolse onderwijs (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot de bestuurder. Wat ons uniek maakt is onze eigen behandelmethode voor dyslexie. Een paar jaar geleden ontwikkelden we Letterlicht. Met dit programma, dat tijdens dyslexiebehandelingen en thuis wordt gebruikt, kunnen we kinderen op maat helpen. Inmiddels gebruiken veel grote dyslexiezorgaanbieders ‘onze’ software. Met onze vooruitstrevende werkwijze creëer jij maximale impact!

Bij 1801 werken 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad, Noord-Brabant en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Meer informatie

Wil je weten of deze functie iets voor jou is? Je kunt altijd even bellen of mailen met Dorothé Kappenburg, manager Jeugd, via 071 516 47 15 / 06 8149 0359 of d.kappenburg@1801.nl.

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

  • Upload hier jouw sollicitatiebrief.
  • Upload hier jouw CV.

Deel deze pagina