Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: Regiebehandelaar

Vacature: Regiebehandelaar

Hi orthopedagoog of psycholoog!

Kom jij ons team versterken als regiebehandelaar?

Wat ga je doen als regiebehandelaar?

  • Als regiebehandelaar ben je een vraagbaak voor behandelaren;
  • Verzorg je scholing en ondersteuning.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dyslexie, dyslexiebehandeling en gedragsbehandeling;
  • Je bent proactief, klantgericht, sociaal vaardig, tactvol en stressbestendig;
  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie met registratie als orthopedagoog generalist, kinder- en jeugdpsycholoog NIP of GZ-psycholoog;
  • Je bent z.s.m. beschikbaar.

Locatie

We zoeken collega’s in Zuid-Holland (omgeving Zoetermeer), Noord-Holland (omgeving Hoofddorp) en Gelderland (regio Arnhem-Nijmegen).

We bieden:

Wij bieden je een baan voor 20 tot 36 uur en gaan met jou in overleg wat het beste past. De functie is ingedeeld in salarisgroep 11 (maximaal €4849) van de CAO Onderwijsadviesbureaus.

Even kort over ons

Bij 1801 jeugd & onderwijsadvies kunnen kinderen, ouders, leraren, ib’ers, teamleiders, schoolleiders en bestuurders terecht met alle vragen die met onderwijs en jeugdhulp te maken hebben. Wij zijn onlangs bestuurlijk gefuseerd en zijn daardoor in staat om een breed pakket aan ondersteuning te leveren voor het onderwijs: van jeugdzorg tot adviestrajecten, van voorschoolse educatie tot en met het mbo. Bij de fusieorganisatie werken 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Dorothé Kappenburg, manager Jeugd, via 071 516 47 15 / 06 8149 0359 of d.kappenburg@onderwijsadvies.nl.

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

  • Upload hier jouw sollicitatiebrief.
  • Upload hier jouw CV.

Deel deze pagina