Home » Werken bij onze fusieorganisatie » Vacature: Planner

Vacature: Planner

Voor het opvallendste adviesbureau op het gebied van jeugd en onderwijs zijn wij op zoek naar een

Planner (20-28 uur per week)

1801 is het grootste adviesbureau voor jeugd en onderwijs in Nederland. We werken in het voor- en vroegschoolse onderwijs (VVE), primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Binnen de school dragen we op ieder niveau bij aan beter onderwijs: van de leerling tot de bestuurder.

Bij 1801 werken ruim 300 professionals, verdeeld over de hoofdvestigingen in Zoetermeer, Elst, Hoofddorp en diverse flexlocaties in de Randstad, Noord-Brabant en Oost-Nederland. De collega’s werken in een open sfeer aan doorlopende ontwikkeling bij de klant en bij zichzelf. Want leren doe je je leven lang!

Wat ga je doen?

Samen met jouw team, dat bestaat uit tien planners en een teamleider Planning, ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende processen binnen onze Jeugd-tak. Je ondersteunt administratief de ED (vergoede dyslexiezorg) en Basis GGZ-trajecten en zorgt onder andere voor het verwerken van de aanmeldingen binnen je eigen regio waarbij je het eerste aanspreekpunt voor ouders, scholen en gemeenten bent. Je vraagt toewijzingen aan en neemt indien nodig ook contact op met de gemeenten van je eigen regio om navraag te doen over de status van de aanvraag of om inhoudelijke vragen te stellen over reeds ontvangen toewijzingen. Als planner bepaal je vervolgens de personeelsinzet aan de hand van het aantal te behandelen kinderen. Hierover heb je regelmatig overleg samen met de manager en coördinator van je regio. Je verdeelt onderzoeken en plant behandelingen in en communiceert naar de betreffende collega, ouders en school. Je zorgt hiermee voor een correcte afronding van de behandeltrajecten.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent een kei in het continue prioriteiten bepalen en het overzicht bewaken. Ad hoc werkzaamheden zie je als een uitdaging en je kunt (ver) vooruit denken en tijdig signaleren;
  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden en je maakt je nieuwe systemen snel eigen;
  • Ervaring binnen het jeugddomein en de jeugdwet is een pré;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • De volgende persoonskenmerken: klantgericht, proactief, resultaatgericht, accuraat, integer, oplossingsgericht, (organisatie)sensitief en een teamplayer;
  • MBO+ werk- en denk niveau, aangevuld met relevante ervaring;
  • Kennis van processen, procesinrichting en procesoptimalisatietechnieken en van methodieken op dit gebied.

Wat hebben we je te bieden?

Een zelfstandige en uitdagende functie bij een van de grootste en innovatiefste onderwijsadviesbureaus van Nederland. We bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Onderwijsadviesbureaus en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris bedraagt afhankelijk van jouw ervaring maximaal € 2.979,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

De standplaats is Zoetermeer.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en denk je een aanwinst te zijn voor 1801? Laat het ons dan voor vrijdag 26 augustus weten door jouw cv en motivatie te mailen naar Marijne Gerson, HR adviseur: e-mail. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Giersbergen, 06 – 12 52 21 94.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op deze functie.

Deel deze pagina