Home » Op 6 november niet naar school, maar naar de universiteit!

Op 6 november niet naar school, maar naar de universiteit!

Datum: 24 oktober 2019

Op 6 november is er een landelijke onderwijsstaking. Dat betekent dat veel scholen die dag dicht zullen zijn. Is jouw kind vrij op 6 november? Kom dan samen naar de Radboud Universiteit voor een heel speciaal event!

De universiteit: dat is de wereld van professoren en moeilijke dingen, behalve op woensdag 6 november. Dan zijn de kinderen de baas! Op deze middag kun je zien wat er normaal gesproken achter gesloten deuren gebeurt. Alle kinderen zijn welkom bij de allereerste kinderpromotie ooit. Hier vertelt wetenschapper Liesbeth Tilanus wat ze heeft ontdekt in haar onderzoek naar dyslexiebehandelingen. Kinderprofessoren vragen haar de oren van haar hoofd over haar kinderboek, dat een vertaling is van haar proefschrift. Komen jullie een kijkje nemen?

Dit is er nog meer te doen:

  • Een tekenaar tekent live wat er allemaal gebeurt,
  • We spelen het grote verrassingsspel,
  • Alle kinderen krijgen een goodiebag met o.a. Een kroon voor een kanjer, hét kinderboek over dyslexie met augmented reality,
  • Je kunt de auteurs van het kinderboek ontmoeten en je boek laten signeren,
  • We vieren een feestje met wat lekkers te eten en drinken!

Praktische gegevens

  • Datum en tijd: woensdag 6 november van 13.00 – 14.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Locatie: Aula van de Radboud Universiteit (Comeniuslaan 2, Nijmegen)
  • Kosten: geen
  • Inschrijven: dat kan hier of via onderstaande button

 

Deel dit artikel

Laat hier een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mirjam Broersma

3 november 2019

Beste Liesbeth, Ten eerste mijn complimenten voor dit ontzettend leuke initiatief! Ik heb zojuist mijn kinderen aangemeld voor de kinderpromotie. Noodgedwongen heb ik de optie aangeklikt dat ik geen bezwaar maak tegen het maken en gebruiken van foto's en video's van mijn kinderen. Ik heb hier echter wel ernstig bezwaar tegen. Ik zal dit voor aanvang aan de fotograaf/filmer proberen door te geven. Ik hoop dat dit geen belemmering is om bij de kinderpromotie aanwezig te kunnen zijn. Heel veel succes, zowel met de kinderpromotie als met de grotenmensenversie! Vriendelijke groet, Mirjam.

Judith Bosch

5 november 2019

Dag Mirjam, als jullie morgen een beetje achterin de zaal plaatsnemen, dan komen jullie waarschijnlijk niet op foto's en video's terecht.

Francis

5 november 2019

Wat een super leuk initiatief! En wat jammer dat het vol zit!!! Ben ik net te laat! 2 van de 3 kids hebben dyslexie en zij zouden zo graag gekomen zijn...... zij willen meer begrip in hun klassen creëren en dit zou een geweldige steun zijn geweest. Ik hoop maar dat er alsnog plaatsen vrijkomen en houdt mijn mail in gaten. Mocht het niet lukken wens ik jullie heel veel succes morgen. MvG Francis Stol

janneke wijnhoven

5 november 2019

hallo, super leuk initiatief. Onze zoon heeft zich opgegeven maar daarop tot nu toe geen reactie daarop mogen ontvangen. Nu zien we dat het vol is, en vragen we ons af of hij (wij) nu wel of niet welkom zijn morgen.

Marjolein Arts

7 november 2019

Dankjewel voor de bijzondere middag gisteren. Heel speciaal voor mijn 4 kleine kinderen!