Home » Opleidingen » Leergang Projectleider Onderwijskwaliteit

Leergang Projectleider Onderwijskwaliteit

/5
Gem. uit ervaringen

Doelgroep

De Leergang Projectleider Onderwijskwaliteit is ontwikkeld voor geregistreerde schoolleiders die ca. 10 jaar eindverantwoordelijke ervaring hebben. Het is ingericht op het leren organiseren en uitvoeren van interne schoolanalyses. U leert de kwaliteit van een school observeren, analyseren en in kaart te brengen. Daarnaast leert u om met die gegevens te adviseren op verbeteringsmogelijkheden. In de leergang werkt u samen met een oud-inspecteur, die haarfijn aanvoelt waar de verbeterpunten liggen.

Bewijs van deelname en Schoolleidersregister PO

Marant Interstudie is op dit moment bezig om deze leergang te accrediteren voor het Schoolleidersregister PO. Als deze accreditering rond is en bekend is hoeveel registerpunten de leergang oplevert, vermelden we dit op de website. De deelnemers ontvangen een bewijs van deelname als ze aan de criteria voldoen.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met Frans Kwakernaat, e-mail of 06 – 330 370 69.

Voor praktische informatie kunt u contact opnemen met het Projectbureau Marant Interstudie via interstudie@marant.nl of 0481- 439377.

Deel deze opleiding