Home » Opleidingen » Verschillen als kansen: werken met Human Dynamics

Verschillen als kansen: werken met Human Dynamics

  • Duur 2 dagen
  • Kosten €895,- p.p. (all-in)
4.7/5
Gem. uit 124 ervaringen

Bent u een denker (mentaal), doener (fysiek) of ‘voeler’ (emotioneel)? Of is dat niet zo eenduidig te zeggen, omdat de werkelijkheid nu eenmaal complexer is? Welke kwaliteiten heeft u als vanzelfsprekend ‘in huis’ en wat is er nog te leren?

Hoe kunt u gericht omgaan met diversiteit en hoe bevordert u samenwerking? Hoe kunt u de interne en externe communicatie verbeteren door gebruik te maken van verschillen? En last but not least: hoe ontwikkelt u een lerende organisatie in het onderwijs gebaseerd op de heterogeniteit in uw teams?

Programma

Het Human Dynamics®-programma omvat een tweedaagse training van vier dagdelen. Het interactieve karakter van de training voldoet aan alle verschillende leerstijlen zoals Human Dynamics® deze onderscheidt. Het is gericht op het verkrijgen van inzicht in eigen en andermans functioneren en communiceren in het licht van Human Dynamics®.

Praktisch

De kosten van Human Dynamics bedragen  € 895,- per persoon (all-in)

Meer weten?

Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met ons Projectbureau, via e-mail of 0481-43 93 00.

Deel deze opleiding