Home » Opleidingen » Voorschoolse educatie van het jonge kind

Voorschoolse educatie van het jonge kind

/5
Gem. uit ervaringen

U weet hoe belangrijk de eerste levensjaren van baby’s en peuters zijn. Natuurlijk wilt u hen de ontwikkelingskansen bieden die ze nodig hebben. Niet voor niets zet de overheid op dit moment fors in op het versterken van de voorzieningen voor voorschoolse educatie. Marant helpt u de kwaliteit van uw organisatie en de professionaliteit van uw team te versterken.

Onderwijsinhouden

U bent op de hoogte van recente opvattingen over de kinderlijke ontwikkeling en mogelijkheden om die ruimte te geven en te stimuleren. Spelontwikkeling, motoriek, maar ook taalontwikkeling (met name woordenschat) en de sociaal-emotionele ontwikkeling zijn inhoudelijke aandachtspunten voor uw activiteiten en begeleiding.

Heeft u ook behoefte aan deze inhoudelijke aspecten van voorschoolse educatie? Dan kunt u een beroep doen op de vakinhoudelijke experts van Marant. Zij zullen met u nagaan hoe u uw aanbod en activiteiten effectiever en meer op maat kunt maken. Natuurlijk zullen dan ook de vormgeving van de activiteiten, de inrichting van de ruimtes en de onderlinge afstemming tussen collega’s aan de orde komen. Dat alles krijgt zijn neerslag binnen de cyclus van kwaliteitszorg, zodat deze verworven kwaliteit een kenmerk van uw instelling kan worden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat Marant Interstudie op het gebied van het jonge kind voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het team van Het Jonge Kind via jongekind@marant.nl.

Deel deze opleiding